Rådgivning i sadler

Få hjælp til valg af den rigtige sadel

Valg af saddel kan være kompliceret og der er flere hensyn, der skal kombineres. Vigtigst af alt er det at vælge en saddel, der passer hesten, men den skal også passe til rytteren for at det bliver rigtig godt.

Jeg har mange års erfaring i at se på sadler og ikke mindst på heste, som de skal placeres på.

Ved en konsultation omhandlende saddelrådgivning, ser jeg på hesten, sadlen/sadlerne og hele ekvipagen sammen og i bevægelse.

Såfremt saddelrådgivningen omhandler køb af ny/brugt saddel,  anbefaler jeg, at der er så mange sadler til rådighed som muligt.

Jeg arbejder uafhængigt af alle saddelmærker og forhandlere og har hverken interesser eller aktier i bestemte mærker. Jeg forholder mig udelukkende til og vurderer om den/de sadler, der fremvises, er optimale for hesten og rytteren.

Eksempler på problemer med sadlen:

Problemer med sadlen

  • Den ligger skævt
  • Den ligger i ”bagvægt”
  • Den ligger i ”forvægt”
  • Den glider til siden når rytteren rider
  • Det er svært at finde en sadel der passer
  • Har min hest ondt i ryggen som følge af forkert sadel
  • Passer sadlen til rytteren
Kiropraktik for heste

Ring eller send sms

Send mig en mail

Du finder mig her

Louise Laustsen
Sasserod 41 - 5462 Morud