Her på siden kan du følge med…..

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

EM og DM sølv til guldponyen

Jeg er ved at revne af stolthed over Ingeborg og FS Calimero. Det har været et fantastisk år for hele teamet. Ingeborg og FS Calimero deltog ved Europamesterskaberne i pony dressur i Le Mans i juli og sammen med resten af det danske landshold sikrede de sig en sølvmedalje.

I august blev det tid til Danmarksmesterskaberne og her blev det igen til en flot sølvmedalje.

FS Calimero ejer vi sammen med familien Schou og sammen har vi lavet et godt og stærkt team rundt omkring ekvipagen.

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

Sponsor ved DM for Islandske Heste og meget mere….

Det er en glæde for mig at kunne bakke op om ridesporten i mange discipliner og på alle niveauer.

Det betyder at jeg hvert år sponsorer penge, gaver og rosetter til både store stævner og mindre lokale stævner.

Jeg sponsorerer hold og enkelte atleter og det er uanset deres niveau i disciplinen.

Motivationen for mine sponsorater er ikke niveauet, men at rytteren rider med respekt og forståelse og glæde for hesten.

I år har jeg sponsoreret ved Danmarksmesterskaberne for Islandske heste som blev afholdt af klubben Saga Svendborg. Et utrolig flot arrangement båret op af et solidt hold hårdt arbejdende frivillige.

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

World Tölt i Odense 2023

World Tölt i Odense 2023 var noget helt særligt for mig. Vores dejlige hingst Muni vom Hrafnsholt, som jeg ejer sammen med Sys Pilegaard, var endelig med til stævne i femgang for islandske heste.

Ved VM i 2017 pådrog Muni sig en alvorlig seneskade og har efterfølgende været plaget af flere andre skader. Det sidste år har han igen været rigtig godt gående og det var derfor en fantastisk oplevelse at Sys og Muni red sig direkte i A-finalen ved World Tölt.

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

På ”mission” på Island

I slutningen af januar 2023 var jeg på arbejde på Island. Målet var at finde en ny konkurrencehest til 12årige Anne-Sophie Spanner Kristiansen.

Med på turen var også Anne-Sophies træner Mie Hedebo Knudsen og selvfølgelig mor Jannie Spanner.

Anne-Sophie er en talentfuld rytter, der sammen med sin hoppe Rakel fra Lille Nørregaard opnåede en bronzemedalje V1 ved DM i 2022.

Turen var nøje tilrettelagt og vi skulle se og prøve i omegnen af 15-17 heste.
Det var hele turen værd, da vi en sen eftermiddag på det nordlige Island så Anne-Sophie ride femgænger vallakken Sigúrfari fra Sauðárkróki.Vi var ikke i tvivl – det var det perfekte match.

Vi glæder os alle sammen til at se, hvad fremtiden bringer for de to og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med Anne-Sophies heste.

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

På ”mission” i Tyskland

I starten af januar 2023 var jeg på arbejde i Tyskland. Målet var at finde en ny avlshingst til Stald Haven. Søren Vestmark der ejer Stald Haven, har blandt andet DSP hingsten Haven’s Mr. Fighter, men ville gerne udvide hingstestationen med en kategori I ponyhingst. Søren havde længe været på udkig og nu var den der endelig…måske.

For at hingstene er interessante for Stald Haven, så skal de ud over at have gode gangarter også have et godt sind.

Haven’s Mr. Fighter bliver redet af 12årige Ingeborg Elisabeth Schou og derfor var Ingeborg med på missionen for at teste hingstens rideegenskaber og håndterbarhed.

Det blev en lykkelig afslutning og hjem til Stald Haven kom hingsten Crown Charm of Royal, som fremstilles til kåring i DSP i foråret 2023.

Ring eller send sms

Send mig en mail

Du finder mig her

Louise Laustsen
Sasserod 41 - 5462 Morud