Her på siden kan du følge med i hvad jeg går og laver

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

På ”mission” på Island

I slutningen af januar 2023 var jeg på arbejde på Island. Målet var at finde en ny konkurrencehest til 12årige Anne-Sophie Spanner Kristiansen.

Med på turen var også Anne-Sophies træner Mie Hedebo Knudsen og selvfølgelig mor Jannie Spanner.

Anne-Sophie er en talentfuld rytter, der sammen med sin hoppe Rakel fra Lille Nørregaard opnåede en bronzemedalje V1 ved DM i 2022.

Turen var nøje tilrettelagt og vi skulle se og prøve i omegnen af 15-17 heste.
Det var hele turen værd, da vi en sen eftermiddag på det nordlige Island så Anne-Sophie ride femgænger vallakken Sigúrfari fra Sauðárkróki.Vi var ikke i tvivl – det var det perfekte match.

Vi glæder os alle sammen til at se, hvad fremtiden bringer for de to og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med Anne-Sophies heste.

Uddannet dyrlæge med fokus på kiropraktik, fysioterapi og akupunktur

På ”mission” i Tyskland

I starten af januar 2023 var jeg på arbejde i Tyskland. Målet var at finde en ny avlshingst til Stald Haven. Søren Vestmark der ejer Stald Haven, har blandt andet DSP hingsten Haven’s Mr. Fighter, men ville gerne udvide hingstestationen med en kategori I ponyhingst. Søren havde længe været på udkig og nu var den der endelig…måske.

For at hingstene er interessante for Stald Haven, så skal de ud over at have gode gangarter også have et godt sind.

Haven’s Mr. Fighter bliver redet af 12årige Ingeborg Elisabeth Schou og derfor var Ingeborg med på missionen for at teste hingstens rideegenskaber og håndterbarhed.

Det blev en lykkelig afslutning og hjem til Stald Haven kom hingsten Crown Charm of Royal, som fremstilles til kåring i DSP i foråret 2023.

Ring eller send sms

Send mig en mail

Du finder mig her

Louise Laustsen
Sasserod 41 - 5462 Morud