Udvikling af efteruddannelseskurser for hestedyrlæger

af | feb 20, 2024 | Heste

Siden 2020 har jeg ud over at passe min praksis også arbejdet som konsulent for flere firmaer i veterinærbranchen herunder E-vet.

Hos E-vet udvikler jeg efteruddannelseskurser for hestedyrlæger og dette er gået fra et par kurser om året, til at vi nu kan tilbyde minimum 6 forskellige kurser om året. Kurserne tilbydes til både danske og udenlandske dyrlæger og underviserne er de dygtigste fra både ind- og udland. De seneste år har jeg arrangeret og afviklet kurser indenfor følgende emner og lidelser hos heste:

Intern medicin, hudsygdomme, infektionssygdomme, tandbehandling, sår behandling, luftvejslidelser, mave-tarmlidelser og billede diagnostik på hesteben.

I arbejdet med udvikling af kurserne gør jeg brug af mine gode relationer til danske og udenlandske dyrlæger, der har special kompetencer og gode formidlingsevner.

2024 bliver endnu et spændende kursus år, hvor programmet er sat med kurser i følsygdomme, øjenlidelser, tandpleje og ekstraktioner, avanceret reproduktionsteknologi, scanning af hesteben og sår behandling. Ligeledes er 2025 også allerede begyndt at tage form med smertekursus og hudkursus i støbeskeen.